Vásárlási feltételek

Az oldalon feltüntetett árak raktárüzleti árak, a kézbesítés költségét a termékek árai nem tartalmazzák, a szállítási díj külön kerül felszámításra.
A kiszállítás díja 25000Ft értékű rendelés felett, Budapest egész területén belül ingyenes. 25000Ft alatt a szállítási díj 1270Ft.
Budapest területén kívülre a díjszabás telefonos egyeztetés illetve közös megegyezés alapján történik. Termékeinket a mihamarabbi kézbesítés érdekében kollegáink szállítják ki.
Szállítási határidő: 3-5 munkanap.
Lehetőség van személyes átvételre is, központi raktárüzletünkben, Szigetszentmiklóson a Gyári út 4. szám alatt.

Rekalmcióval, kérdéssel vagy véleménnyel kapcsolatban az info@poharas.hu emailcímen, telefonon, a 06 24 411-833-es számon, vagy személyesen, üzletünkben várjuk jelentkezését.
Minden e-mailre legkésőbb két munkanapon belül választ adunk.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján a webáruházunkban árúsított termékekre vonatkozóan biztosítjuk az elállási jogot. Ennek értelmében a vásárlónak a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélküli elállás joga van. Elállási jog érvényesítése esetén az alábbiak lépnek érvénybe:
- Haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük a vételárat a kifizetett szállítási díjjal együtt a vásárlónak a vásárlóval egyeztetett módon (banki átutalással, postai úton, stb.).
- A visszaszállítással kapcsolatos költségeket az eladó nem köteles állni, a vásárló nem kötelezheti az eladót a visszaküldés költségeinek fedezésére.
- Az elállási jog érvényesítése esetén a vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül.
- Az eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítését;